Stockfiller för inköpare

Kom igångSe demo

Externa beställningar förtjänar också ett smidigt system.

Med Stockfiller kan du beställa från alla dina externa leverantörer i ett svep. Du sparar tid, får bättre överblick och har möjlighet att ta smartare beslut.

Enklare att beställa

Samla alla era leverantörer som ni köper direkt från på ett och samma ställe. Inga fler telefonsamtal och pärmar med gamla sortimentslistor och otydliga leveransvillkor.

Klipp

En översiktlig och samlad vy över leverantörers klippvaror med kortare bäst före datum, eventuell överproduktion eller annan typ av avvikelse. Via Stockfiller Klipp fyndar ni varor med över 40 procents rabatt och bidrar till en bättre miljö genom att minska matsvinnet.

Utforska nya leverantörer

Stockfillers eftertraktade funktion Utforska leverantörer är en revolutionerande marknadsplats där köpare och säljare möts 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. I funktionen Utforska leverantörer samlas alla leverantörer som finns tillgängliga på Stockfiller i ett väl presenterat användargränssnitt med information om leverantörer, kontaktuppgifter samt möjlighet för inköparen att skicka en intresseanmälan som skickas direkt till ansvarig person hos leverantören.

Streckkodsläsare

Plocka artikeln direkt från hyllan och scanna artikelns streckkod. Artikeln dyker upp i Stockfiller och redo att läggas i kassan. Fortsätt med resterande artiklar på hyllan. Bekräfta order och invänta leverans. Med Stockfiller blir det roligt att beställa, men inte minst – effektivt!

Samleverans med
Leap Delivery

Stockfillers samleveranstjänst Leap Delivery är en win-win för alla parter! Tack vare koordinerad samdistribution får leverantörer möjlighet att leverera ut mindre volymer till lägre kostnad, samtidigt som butiker får färre mottag och klimatpåverkan reduceras eftersom transporterna blir färre. Tjänsten hanterar alla temperaturzoner(kylt, fryst, kolonial) med leveranser i hela landet och kan kombineras med både lagerhållning eller ett rent s.k. crossdockflöde. Kontakta oss för mer information om hur du kan sänka dina logistikkostnader och öka service mot dina kunder.

Läs mer

Pris & paket

Stockfiller för inköpare

$ Kostnadsfritt

Per Month

För inköpare som vill beställa smidigare från sina leverantörer

  • Beställ från alla dina externa leverantörer
  • Beställ från flera leverantörer samtidigt
  • Streckkodsläsare
  • Inköpslistor
  • Upptäck nya leverantörer
  • Tillgång till klipp
  • Digitala följesedlar
  • Obegränsat antal konton på din butik

Skräddarsytt upplägg

$ Offert

Per Month

För inköpsorganisationer eller leverantörer som vill effektivisera hela flödet.

  • Se lista med valbara tillägg nedan
  • Saknar du en funktion? Berätta för oss så hittar vi en lösning tillsammans.
Kom igång

Detta ingår alltid

Beställ från alla dina externa leverantörer

Ingår

Koppla upp alla dina leverantörer som du tidigare hade ringt, mailat eller kanske till och med faxat (?) och beställa allt på ett och samma ställe men med samma villkor!

Beställ från flera leverantörer samtidigt

Ingår

Stockfiller delar automatiskt upp din beställning till rätt leverantör och det bästa av allt är att du kan lägga beställningen samtidigt!

Inköpslistor

Ingår

Bygg upp din hylla med produkter från flera leverantörer i en och samma inköpslista! Lägg sedan beställningen till alla leverantörer med ett knapptryck.

Streckkodsläsare

Ingår

Skanna streckkoder i hyllan smidigt.

Upptäck nya leverantörer

Ingår

Med vår Upptäck Nya Leverantörer funktion har du alltid det senaste och mest kundanpassade sortimentet i din butik.

Tillgång till klipp

Ingår

Fantastiska varor som kanske skulle behöva slängas annars. Med Stockfiller får ni automatiskt tillgång till klipp från hundratals leverantörer!

Digitala följesedlar

Ingår

Följesedlar som automatiskt uppdateras om leverantören skulle ändra något och som alltid sparas i din Stockfiller profil. Inga fler borttappade följesedlar - smidigt va?

Obegränsat antal konton på din butik

Ingår

Låt alla medarbetare ha sina egna konton för att hålla god ordning.

Flexibla tillägg som passar dig och din verksamhet

Prisexport

995:-/mån

Exportera färdiga prisfiler som är redo att importeras i ert kassasystem. Aldrig mer en felprissatt vara!

Inventering

995:-/mån

Förenkla inventeringen med inveteringsverktyget som enligt en av våra stora kunder är "Bäst i branschen!".

Fakturamatchning

Offert

Matcha dina följesedlar med fakturor helt automatiskt! Kan det bli bättre?

Försäljningsanalys

Offert

Full koll på dina inpriser, vad du faktiskt köper, avvikelser.

Stockfiller är det självklara valet för att vi på ett smidigt och effektivt sätt ska kunna hantera våra inköp och även uppföljning på det externa flödet.

Joakim LarssonFörsäljningschef ICA Maxi Visby

Vi bygger våra special avdelningar med många utav era produkter, och tack vare dem så har vi vunnit priser som Årets butik & Årets dryckesbutik!

Simon EdmarkStora Coop Visby

Gör som fler än 6000 + nöjda butiker, restauranger, caféer mm.

Stockfiller används idag av alla inköpsled inom livsmedelsbranschen.

Börja använd Stockfiller idag

Kom igångSe demo

Vanliga frågor

Vad är Stockfiller?

Stockfiller är en digital handelsplats där livsmedelsbutiker och restauranger möter och beställer varor från hundratals leverantörer som inte finns i kedjornas centrala lager. Genom digitala beställningar från flera leverantörer samtidigt sparas tid samtidigt som kontroll och översikt förbättras.

Vad är Stockfiller samdistribution/Leap Delivery?

Vi har ett komplement till Stockfiller i form av en sampackslösning där leverantörer på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt kan få ut leveranser av alla temperaturzoner i hela landet. Detta flödet möjliggör mindre leveranskrav och smidigare hantering för alla parter. Principen bygger på samleveranser med flera leverantörer och fasta leveransdagar till butiker. Bättre för leverantören, inköparen, konsumenten och inte minst miljön!

Vill du höra mer? Besök Leap Delivery’s hemsida och fyll i formuläret  Klicka här

Utforska leverantörer - Hur fungerar det?

Stockfillers eftertraktade funktion Utforska leverantörer är en revolutionerande marknadsplats där köpare och säljare möts 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

I funktionen Utforska leverantörer samlas alla leverantörer som finns tillgängliga på Stockfiller i ett väl presenterat användargränssnitt med information om leverantörer, kontaktuppgifter samt möjlighet för inköparen att skicka en intresseanmälan som skickas direkt till ansvarig person hos leverantören. Leverantören har då möjlighet via ett klick, koppla på inköparen butik med en prislista och leveransvillkor.

Är Stockfiller en app?

Svaret är nej. Stockfiller är en webbaserad plattform som fungerar på alla enheter som har en webbläsare och internetuppkoppling: Dator, surfplatta & smartphone.