Vad är Stockfiller?

Stockfiller är den oberoende inköpsplattformen där livsmedelsbranschen möts. En digital handelsplats där livsmedelsbutiker och restauranger möter och beställer varor från hundratals externa leverantörer samtidigt. Stockfiller ökar försäljningen och sparar tid för både köpare och säljare och kan användas i din telefon, surfplatta eller dator med anslutna leverantörer och butiker i hela Sverige.

”Vi älskar mat och digitalisering – Tänk vilket privilegium att få jobba med båda! Vi här på Stockfiller digitaliserar den branschen som berör oss alla mest – mat! Med våra världsledande verktyg ser vi till att leverantörer och köpare, framförallt inom Dagligvaruhandeln och Horeca, hanterar sina inköp och försäljning bättre än någonsin så att alla kan fokusera på sin kärnverksamhet och inte ödsla tid på allt runtomkring. Välkommen till en bättre matvärld för alla!”

Jesper Jannesson & Christopher Jonsson
Grundare Stockfiller

Vi växer så det knakar! Se våra lediga tjänster

Building the infrastructure for food

”Vi har ambitiösa planer för livsmedelsmarknaden. Vi nöjer oss inte med att det ska fungera – vi vill hela tiden hitta bättre lösningar.”

Livet på Stockfiller

Stockfiller är platsen för den som vill utmanas i en fartfylldmiljö där man ofta finner sig i situationer man tidigare aldrig stött på, som kräver kreativt tänkande och ett stort driv.

På Stockfiller möts du av ett livfullt kontor med högt i tak, ett unikt engagemang från de anställda och spjutspetskompetens inom mängder med kategorier. Utöver ett starkt driv under arbetstid finner du på Stockfiller dig i en livfull miljö även utanför arbetstid, där det mer ofta än sällan sker pingisturneringar, spelkvällar eller middagar.

Med kul event, kick off’s och resor till ställen såsom Åre i bagaget blickar Stockfiller in i en framtid desto mer fylld med äventyrligheter, utmaningar och fokus på att kombinera nytta med nöje.

Vi växer så det knakar! Se våra lediga tjänster

Våra värderingar

Trygg och inkluderande miljö

Vi tror att en trygg och inkluderande miljö byggd på tillit är helt avgörande för ens egen och bolagets framgång

Inflytande

Vi tror att man arbetar som bäst när man känner sig inkluderad och har inflytande, både på sin roll och på bolaget som helhet

Ödmjukhet och respekt för varandra

Vi tror på en miljö där man är ödmjuk inför sina och andras arbetsuppgifter, där man hjälper varandra och inte är rädd för förändring

Roligt på Jobbet

Vi är övertygade om att det är viktigt att man har roligt på jobbet och med sina kollegor och välkomnar alla initiativ, både under och efter arbetstid