Externa Tjänster

Vi samarbetar med ett stort antal företag som är pionjärer inom teknik, sälj, innovation, distribution och livsmedel.

Affärssystem & ERP

Balans

Ett användarvänligt affärssystem som passar små- och stora företag. Innehåller flertal moduler som fokuserar på att effektivisera era administrativa processer. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Balans.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Björn Lundén

Björn Lunden är ett kunskaps- och programvaruföretag som sedan 35 år förenklar vardagen för små och medelstora företag. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Björn Lundén.

Hemsida >

Digrad Business

Digrad Business är ett komplett affärssystem med lager- och fakturahantering, kundregister, produktionsstyrning. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Digrad Business.

Hemsida >

ESAP6 & ESAP20

ESAP6 & ESAP20 är en industristandard framtagen av GS1 för att t.ex. kunna digitalisera orderflöden. Stockfiller stödjer full ESAP flöden med Order, Orderbekräftelse samt Leveransavisering.

Hemsida >

Exder

Exder används av företag som snabbt vill komma igång med hela EDI-flödet med kunder i till exempel dagligvarubranschen eller offentlig sektor. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Exder.

Hemsida >

Fortnox

Fortnox företagsplattform effektiviserar dina administrativa sysslor, hjälper dig hitta nya kunder, få enklare betalt eller snabb hjälp med finansiering. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Fortnox.

Hemsida >

iScala

Ett kraftfullt affärssystem som hjälper dig att integrera affärsprocesser och effektivisera vardagliga aktiviteter. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i iScala.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

M3 (Movex)

M3 (Movex) är ett affärssystem som utvecklas av det svenska företaget Intentia och är ett skalbart och öppet affärssystem med hög funktionalitet. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i M3.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV, eller Dynamics 365 Business Central som lösningen numera heter, är ett integrerat affärssystem/ERP-system. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Dynamics NAV.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

Monitor

MONITOR är det kompletta affärssystemet som ger dig kontroll över hela din verksamhet. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Monitor.

 

Hemsida >

Pyramid

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Pyramid.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

Oracle JD Edwards

JD Edwards EnterpriseOne är en fullt integrerad ERP svit som ger större urval av databaser och distributionsalternativ. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i JD Edwards.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

SAP

SAP system är marknadsledare inom ERP-mjukvara och hjälper organisationer i alla storlekar. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i SAP.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

Sveorder

Sveorder är en industristandard framtagen av SFTI för att t.ex. kunna digitalisera orderflöden. Stockfiller stödjer full Sveorder flöden med Order, Orderbekräftelse samt Leveransavisering.

 

Hemsida >

Tracezilla

ERP-system byggt för livsmedelsföretag. Inköp, produktion, lager, logistik, försäljning, fakturering, kvalitet. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Trazezilla.

 

Hemsida >

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som effektiviserar din vardag som företagare med enskild firma eller eget aktiebolag. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i eEkonomi.

Hemsida >

Visma Mamut

Mamut  är affärssystemet för er som både vill stärka din kundservice med smart säljstöd och få kontroll över företagets administration. Integrationen från Stockfiller möjliggör semi-automatisk ordrar in i Mamut.

 

Hemsida >

Visma Admin 500/1000/2000

Visma Admin är ett komplett affärssystem som låter dig hantera all din data smidigt, även om du har ett stort antal artiklar på lager. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Visma Administration.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

Visma.net

Visma.net är ett modernt affärssystem, helt byggt i molnet för företag som vill automatisera rutinuppgifter och som värnar sin tid. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Visma.net.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

Visma Business

Med affärssystemet som grund kan erbjuder Visma Business de funktioner och tjänster som ger det bästa systemstödet för er verksamhet. Integrationen från Stockfiller möjliggör semi-automatisk ordrar in i Visma Business.

*Integration är implementerad tillsammans med tredje part

Hemsida >

CRM & Fältsälj

Argus CRM

Argus CRM är säljstödet för säljare inom dagligvaruhandel, servicehandel, apotek, storhushåll och byggmarknad. Stockfiller integreras enkelt med Argus för att ta emot säljordrar och skicka butiksordrar.

Hemsida >

Genero

Genero Sales är ett säljstödssystem för företag med fältsäljare som bearbetar dagligvaruhandel, storhushåll och fackhandel. Stockfiller integreras enkelt med Genero för att ta emot säljordrar och skicka butiksordrar.

Hemsida >

KeySale – Retailbox

KeySaleOnline är ett komplett säljstödssystem för direktbesökande säljare inom dagligvaruhandel och foodservice. Stockfiller integreras enkelt med KeySale för att ta emot säljordrar och skicka butiksordrar.

Hemsida >

Säljbolag & andra tjänster

Conaxess Trade

Bakom varje FMCG-varumärke ligger massor av engagemang, passion och hopp. Varje varumärke är en framgång i sig, och vårt arbete är att hjälpa det att växa och blomstra. Vi gör varumärken mer framgångsrika. Det är vårt syfte. Det är den enda orsaken till att vårt företag existerar.

Hemsida >

Ekologiska Säljbolaget

Med en bred erfarenhet och kunskap handlar vårt främsta arbete om att säkerställa att våra uppdragsgivares produkter finns i sortimentet oavsett om det är en butik, skola, café eller restaurang. När distributionen är på plats ser vi till att främja användandet och öka synligheten av produkterna med hjälp av kampanjer, exponeringar och aktiviteter

Hemsida >

Instore Marketing

Tack vare våra medarbetares mångåriga erfarenhet av detaljhandeln känner vi marknaden väl, förstår kundens behov och kan skapa effektiva kommersiella lösningar inom både försäljning och butiksmarknadsföring. Vi har en gedigen erfarenhet av branschen och ett heltäckande utbud av butiksnära tjänster så som merchandising, butiksdemo, event, inne samt fältsälj.

Hemsida >

Instore Business

På Instore business har vi tagit vår samlade erfarenhet inom dagligvaruhandeln och erbjuder lösningar som tar våra kunder över utmaningar inom dagligvaruhandeln. Allt från att utveckla produkternas möjligheter och införsäljning på central nivå till rekrytering och säljare på fältet. Vi utvecklar dagligen våra kunders försäljning, säljledning och kompetensförsörjning.

Hemsida >

Sales Support

Sales Support är Sveriges ledande säljbolag med över 12 säljkårer inom Dagligvaruhandel, Servicehandel, Food Service samt Apotek.
Vi är specialiserade på butiksförsäljning och ansvarar för en bred portfölj av starka varumärken. Med våra 200 professionella säljare skapar vi långsiktigt hållbara resultat på ett kostnadseffektivt sätt. Varje dag.

Hemsida >

SRB Butiksservice

Vi ser till att hyllorna i butiken är välfyllda och att varorna exponeras på bästa sätt. Vi synliggör produkter, sprider varumärkeskännedom och ökar din försäljning. SRB Butiksservice ser helt enkelt till så att allt fungerar in i minsta detalj med bokning, genomförande och uppföljning.

Hemsida >

Retail24

Vår kompetens är inom detaljhandeln och vi är en ledande leverantör av försäljning, merchandising, aktivering och POS-material i Norden. Vi är stolta över att erbjuda hög kvalitet och flexibilitet till dig som vår kund.

Hemsida >

Logistik

Dachser

DACHSER erbjuder skräddarsydda lösningar för din logistik. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Dachser.

*Integration är tillgänglig i Tyskland och Frankrike

Hemsida >

Frigoscandia – Leap Delivery

Den nya Leap Delivery tjänsten innebär att det blir enklare för enskilda butiker att beställa varor som skall direktlevereras. Genom en koordinerad samdistribution ger tjänsten både färre mottag för butiken att hantera, samt mindre klimatpåverkan genom färre transporter

Hemsida >

Orio Logitics

Orio Logistics är en logistikpartner inom tredjepartslogistik (3PL/TPL) som tar ett långtgående ansvar för våra kunders logistikkedja: från infrakt till lagerhantering, leverans och returhantering. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Orio.

Hemsida >

Ongoing WMS

Ongoing Warehouse AB är ett svenskt, ägarlett IT-företag som är specialiserat på ett WMS för logistikintensiva företag. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat och standardiserat lagersystem, kallat Ongoing WMS

Hemsida >

PostNL

PostNL är holländska postens logistiktjänst  som erbjuder smarta logistiklösningar för er leverantörer. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i PostNL.

*Integration är tillgänglig i Holland

Hemsida >

Xter

Xter Logistics är ett modernt logistikföretag som erbjuder högkvalitativ lagerhållning och distribution. Integrationen från Stockfiller möjliggör automatisk ordrar in i Xter.

Hemsida >

Systemkonsulter

CITK

CITK är ett konsultföretag som specialiserat sig på affärs- och verksamhetssystem . De har över 20 års erfarenhet av att effektivisera processer och flöden i företag.

Systemintegration med Stockfiller:
– Pyramid
– Dynamics Nav

Hemsida >

Colombus Global

Columbus är ett IT-konsultbolag med fler än 1800 medarbetare runt om i världen. Det Colombus gör allra bäst är utveckling, implementering och underhåll av digitala affärslösningar.

Systemintegration med Stockfiller:
– M3

Hemsida >

Compentia

Compentia hjälper dig med ditt företagande på flera sätt – från rådgivning kring affärer och affärssystem till renodlade ekonomitjänster.

Systemintegration med Stockfiller:
– visma.net

Hemsida >

DataPartner

DataPartner erbjuder utbildningar, konsultation, lager- och logistiklösningar samt tillbehör till små och mellanstora företag. DataPartners styrka och unikum ligger i dess spetskompetens inom Visma Spcs och har Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar.

Systemintegration med Stockfiller:
– Visma admin 500/1000/2000

Hemsida >

Direktkonsult

Direktkonsult har erfarenhet inom processutveckling och konsulter som arbetar med att effektivisera sina kunders verksamhetsprocesser.

Systemintegration med Stockfiller:
– Visma Business

Hemsida >

Golden EDI

Golden EDI, för Dynamics 365 Business Central och Microsoft Dynamics Nav, tillhandahåller en enkel lösning för att hantera EDI-kommunikation in och ut från ERP-systemet.

Systemintegration med Stockfiller:
– Dynamics Nav

Hemsida >

KRsystem

KR System tror på långsiktiga kundsamarbeten med Pyramid Business Studio som bas. Deras kompetens och erfarenhet garanterar att du inte bara får ett av marknadens ledande affärssystem, utan ett Pyramid Business Studio anpassat till just din verksamhet och dess behov och utmaningar

Systemintegration med Stockfiller:
– Pyramid

Hemsida >

Need2Code

Need2Code drivs av att hjälpa våra kunder skapa tillväxt och affärsnytta med rätt systemstöd. De är certifierad partner till Epicor och Visma som levererar framtidens molnbaserade affärssystem.

Systemintegration med Stockfiller:
– iScala

Hemsida >

Nivello IT

IT konsult bolag med inriktning mot affärssystemet Balans.

Systemintegration med Stockfiller:
– Balans

Hemsida >

Opentext

Hjälper dig att ta itu med de mest komplexa digitala transformationsprogrammen med tillförsikt

Systemintegration med Stockfiller:
– SAP

Hemsida >

Proclient

Proclient är experter på Pyramid Business Studio och erbjuder en långsiktig helhetslösning i allt som rör Ert affärssystem

Systemintegration med Stockfiller:
– Pyramid

Hemsida >

Softronic

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta.

Systemintegration med Stockfiller:
– Dynamics Nav

Hemsida >

Suitespot

Suitespot konsulter har har i snitt mer än 15 års arbetslivserfarenhet att hjälpa Jeeveskunder att få ut det mesta av sin installation.

Systemintegration med Stockfiller:
– Jeeves

Hemsida >

Systemstöd

Systemstöds uppdrag och drivkraft är att göra utveckling av affärssystem till en tillgång, inte en belastning. Genom relationer med kunder och kollegor som baseras på ärlighet frigör vi kundernas tid, skapar trygghet och gör allas vardag bättre.

Systemintegration med Stockfiller:
– Jeeves

Hemsida >

ZeeU

ZeeU är ett gäng seniora konsulter – som alla har en sak gemensamt – kundnytta. ZeeU vill jobba nära kunden – proaktivt och långsiktigt.

Systemintegration med Stockfiller:
– Jeeves

Hemsida >